Buitenschilderwerk

Een degelijke bescherming van uw houtwerk.

Onderhoud

Wanneer moet mijn woning worden geschilderd? Hoe voorkom ik achterstallig onderhoud en daarmee zeer hoge reparatiekosten aan mijn woning? Het moment van schilderen is van belang. Wacht dus niet te lang met het laten controleren en behandelen van uw schilderwerk.

Het voordeel van regelmatig onderhoud is voor een relatief laag bedrag een goede bescherming van uw houtwerk en het oogt een stuk fraaier. Uw schilderwerk blijft in topconditie!

Het buitenschilderwerk gebeurt bij ons met grote zorg wat inhoud dat er wordt gekeken naar de schildertechnische kant van het schilderwerk, maar ook naar de esthetische kant van het schilderwerk.

De schildertechnische kant van het schilderwerk.

 • welk verfsysteem er aangebracht moet worden op de te behandelen onderdelen
 • zijn de kitvoegen tussen het houtwerk en het glas nog in goede conditie
 • zijn er geen openstaande verbindingen
 • is het houtwerk nog in goede conditie (geen houtrot e.d. aanwezig)
 • klemmen de ramen en deuren niet

 

De esthetische kant van het schilderwerk.

Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de opdrachtgever want deze kunnen per opdrachtgever weer verschillend zijn. Een aantal punten zijn belangrijk om u als opdrachtgever tot een tevreden klant te maken. De twee belanrijkste punten zijn:

 • welke kwaliteit verwacht de opdrachtgever van het schilderwerk
 • de glansgraad (mat/zijdeglans/halfglans/hoogglans)

Kleine houtrotreparaties met een epoxypasta en kleinere deelvervangingen kunnen wij zelf uitvoeren. Het voordeel hiervan is: indien we tijdens de werkzaamheden houtrot tegen komen kunnen we dat (na overleg) per direct herstellen waardoor er geen onnodige vertraging ontstaat van het schilderwerk. Ook kan er desgewenst een kleuradvies gegeven worden. 

Verfsystemen

Ook is er een keuze in verschillende verfsystemen mogelijk wat de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk kan verlengen. Zo is dat voor ieder object ter plaatse te bepalen. Of het nu gaat om verenigingen, bedrijfs- of particulier onderhoud. 

Garantie

De Muijnck Schilderwerken garandeert:

 • Voldoende bescherming tegen aantasting door weersinvloeden;
 • Voldoende bescherming dat het toegepaste verfsysteem aan de ondergrond gehecht zal blijven en niet op een voor de ondergrond schadelijke wijze zal verweren;
 • Buitenschilderwerk wordt aangebracht met behulp van het correcte applicatiesysteem, en/of materialen volgens voorschriften van de fabrikant.
 • De garantie wordt gegeven op het uitgevoerde buitenschilderwerk voor een periode van twee jaar ( bij aanbrengen enkele verflaag )

afbeelding

Ons adres:
De Muijnck Schilderwerken
Middelburgsestraat 2
4461 EH Goes

logoSikkens
logo3M
logoTrimetal