Wandafwerking

Decoratieve finishing touch voor een sfeervol uitstraling

Op het gebied van wandafwerking is veel meer mogelijk dan u denkt. Bij ons kunt u terecht voor muurverf tot patroonbehang en alles wat daartussen zit. Onze frisse en verrassende blik brengt u op nieuwe ideeën. Modern of klassiek? Alles kan. De Muijnck Schilderwerken adviseert en voert uit. Vrijblijvend advies bij ons of bij u thuis? Laat het ons weten. Om u een beetje op weg te helpen, laten we hieronder een aantal wandafwerkingen zien die wij in huis hebben.

Latex muurverf

In de volksmond het bekende sausen. Eventuele beschadigingen aan wand of plafond zijn snel te repareren en worden netjes afgewerkt. Deze muurverf kan in elke gewenste kleur aangebracht worden.

Glasweefsel

Een geliefd product voor thuis en op kantoor. Glasweefsel is sterk en scheuroverbruggend. Het is verkrijgbaar in allerlei patronen en met latex muurverf af te werken in talloze leuke kleuren.

Behang

Een van de meest gekozen wandafwerkingen. De keuze is enorm en verandert elk jaar. Denk aan kinderbehang, trendy behang, streepjesbehang, klassiek behang. 

afbeelding

Ons adres:
De Muijnck Schilderwerken
Middelburgsestraat 2
4461 EH Goes

logoSikkens
logo3M
logoTrimetal